Free shipping for all over Greece with orders over 100 € and up to 20kg

281 1103 288

Backgammon Board Simple – Big size

11,60 

Available - Instant Delivery

– Classic Backgammon-Chess board
– Size : Big 50cm x 50cm
– Material : Swedish Laminate
– Made in Greece

Available - Instant Delivery

SKU: 31.89055.26 Categories: ,

Description

Tradicional  me përmasa  te mëdha 50 X 50  Tavell e industris Greke  me pamje të jashtme  terreni i shahut .
Printime perfekte dhe  cilësi  të mir llustrimi , montojn  produktin .
Cilesi shum të mir  dhe  me çmim vërtet të leverdishëm.
Luajtje përfekte  ,shoqërohet  me set  gurash  dhe zajesh.
 
               !!! Çmimi më i mir  në Tavëll !!!

Additional information

Weight2,5 kg