Free shipping for all over Greece with orders over 100 € and up to 20kg

281 1103 288

Backgammon Board Satin Glaze – Handmade Wenge veneer – Big size

30,00 

Available - Instant Delivery

– Classic Backgammon board
– Size : Big 48cm x 50cm
– Material : Wenge Wood veneer
– Satin Glaze surface
– Made in Greece

Available - Instant Delivery

SKU: 31.99107.18 Category:

Description

Tavëll  e punuar me dor nga dru Wenge e  cilesis  së lart .Boja është e plot edhe  në brëndësi të drurit dhe jo vetëm në sipërfaqe  ,ndërsa llaku sate  i jep nje tjetër figur. Kapëset e hajes dhe mbylljes jan në ngjyr floriri të cilesis së mir dhe forcës së lart .Një rëndësi  të veçant  jepet zbukurimit  nga brënda  me  nje lustër kaplama  , me qëllim që  tingulli i zarit   të jet  më i lehtë. Karakteristikat e përgjithshme  që përbejnë një tavëll ku luani një lojë që ju pëlqen  me kombinimin e cilësis dhe çmimit  do të plotësoj çdo kërkes të tuajën .Shoqërohet  nga set zajesh dhe gurash .Përmasat 48cm X 50 cm.
                                                                                                                      ……… Lluksi dhe tradita në çmim të arsyeshëm për çdo lojtar !!!!
                                                                          
 

Additional information

Weight2,5 kg