• Aluminum Chip Case 1000pcs | Βαλίτσα Αλουμινίου Για Μάρκες 1000τεμ
  • Aluminum Chip Case 1000pcs | Βαλίτσα Αλουμινίου Για Μάρκες 1000τεμ
  • Aluminum Chip Case 1000pcs | Βαλίτσα Αλουμινίου Για Μάρκες 1000τεμ
  • Aluminum Chip Case 1000pcs | Βαλίτσα Αλουμινίου Για Μάρκες 1000τεμ
  • Aluminum Chip Case 1000pcs | Βαλίτσα Αλουμινίου Για Μάρκες 1000τεμ
  • Aluminum Chip Case 1000pcs | Βαλίτσα Αλουμινίου Για Μάρκες 1000τεμ

Aluminum Chip Case 1000pcs

SKU: 24.69180.81

40,00 

– Aluminum poker chip case
– 55cm x 40cm x 7cm
– 1000pcs

Safely transfering and keeping poker chips is important for every proffessional or amateur player!!!

In stock - Quick Shipment

Valinxhe  e prodhur nga jasht   alumin  dhe  brënda  nga vendosje plastike.
Kjo vendosje është  e përshtaçme  për pjesen e brëndeshme te valinxhes dhe ka 10 vënde
për 100 çipsa  në çdo vend . Është shum e rehatëshme dhe e let.Mbron transferimin  e 1000 çipsave.E prodhimit të mir 
me 2 celsa dhe dy ganxha  në mes .Gjithashtu ka ekstra përforcim në cepat.
 
!!! Transporti ,depozitimi ,numërimi i përditshem dhe mbrojtja e çipsave është proces i vlefshem për çdo profesionist  !!!

Weight
2,8 kg