Free shipping for all over Greece with orders over 100 € and up to 20kg

281 1103 288

3 Spots Gold Light

250,00 

Available - Instant Delivery

– High quality metallic lamp 1,45m (in gold)
– 3 lamp shades

Because lighting and sitting are very important!!!

Available - Instant Delivery

SKU: 25.49110.46 Categories: ,

Description

Portollamb metalike  me cilësi të lart përpunimi  ,me ngjyra brass floriri .Shoqërohet nga një  
shufër bar me një pjes zbukurimi në 2 pjesët anësore. Në të mbështeten  të treja portollambat.
Shoqerohet nga 3 kapele dhe 2  zinxhira mbështetëse.Gjatesija e barës 145mm.
Ndriçim  i përshtaçëm për çdo Tavolin pokeri sepse laretesija qe do vendoset ësht perimetrike 
 kapelet speciale që e plotesojn,  pengojne çdo drit të fort të bëj efekt në syt e lojtarit.Gjithashtu 
drita shpërndahet nga 3 vende  me gjatësin  e formës drejtëkëndëshe të  tavolinës.
 
!!!!…Kjo …….sepse  drita dhe   karriget kan shum rëndësi  për kohen që do qëndroj  lojtari!!!! 
 
 
 

Additional information

Weight6,5 kg