Free shipping for all over Greece with orders over 100 € and up to 20kg

281 1103 288

25pcs world-series 11.5gr – 100

7,20 

Available - Instant Delivery

Brand : Trademark
Number of poker chips : 25 Chip Bundle
Material : ABS Composite
Weight : 11.5 gram
Color : Red
Denominations : 1
Flush Royal Stiker

Available - Instant Delivery

SKU: 55.88016.54 Categories: ,

Description

Është seria e tradicionale e çipsave PP me pesh 11,5 gr me emrin  “Las Vegas”
dhe prodhimi i çipsit me përzierie metali  që gjendet në pjesën e brëndshme
të çipsit.Karakteristika kryesore  Tipi  i Stickerise që ka, dhe motivi i njohur
me viat vertikale  që ka rreth e rrotull dhe  sticker  me Flush Royal ( 10 – J -Q- K -1) 
që mbizotëron.

Additional information

Weight0,3 kg