25pcs Las Vegas 11.5 gr – 10

SKU: 55.88014.64

3,30 

Brand : Trademark
Number of poker chips : 25 Chip Bundle
Material : ABS Composite
Weight : 11.5 gram
Color : Black
Denominations : 10
Flush Royal Stiker

In stock - Quick Shipment

Është seria e tradicionale e çipsave PP me pesh 11,5 gr me emrin  “Las Vegas”
dhe prodhimi i çipsit me përzierie metali  që gjendet në pjesën e brëndshme
të çipsit.Karakteristika kryesore  Tipi  i Stickerise që ka, dhe motivi i njohur
me viat vertikale  që ka rreth e rrotull dhe  sticker  me Flush Royal ( 10 – J -Q- K -1) 
që mbizotëron.

Weight
0,3 kg